Werken als PKVW gecertificeerd bedrijf

Werken als aangesloten PKVW-bedrijf, het heeft diverse voordelen. Zo kunt u gebruik maken van het woord- en beeldmerk van het keurmerk in al uw uitingen. Maar u kunt uiteraard uitdragen dat u werkt volgens de eisen van het keurmerk.

CB&V certificeert bedrijven en controleert deze bedrijven daarbij op het voldoen aan de criteria uit de PKVW-regeling. Hiermee controleert CB&V het kwaliteitssysteem van de CB&V PKVW-bedrijven, zodat er vertrouwen kan worden uitgesproken over de deskundigheid van het personeel en de wijze van het aanbrengen van beveiligingsmaatregelen.

Momenteel hebben bijna 220 bedrijven hun aansluiting via CB&V geregeld. Voor al deze bedrijven staat CB&V klaar om hen te ondersteunen in hun werkzaamheden. Dit doen we o.a. via periodieke Nieuwsbrieven met daarin de laatste (technische) informatie. Daarbij kunnen al deze bedrijven ons bellen of mailen met hun technische vragen. 

Via het bedrijfsbezoek, ook wel audit genoemd, ondersteunen we de bedrijven binnen de eigen werkomgeving.

Elk bedrijf dat zich bezighoudt met bouwkundige beveiliging, kan PKVW-bedrijf worden. De eis is, dat jouw bedrijf zich richt op het beveiligen van woningen. Bovendien moeten jij of je eventuele medewerker(s) de opleiding PKVW-beveiligingsadviseur volgen. Na het behalen van het diploma beveiligingsadviseur kun je je laten aansluiten als PKVW-bedrijf. De aanmeldprocedure bestaat onder meer uit een initiële beoordeling waarbij minimaal 2 woningen beveiligd zijn volgens de PKVW-eisen.

Wilt je meer informatie over de wijze waarop je PKVW-bedrijf kunt worden, neem dan contact op met CB&V. We sturen dan een overzichtelijk stappenplan voor de aanmeldingsprocedure toe en een kostenoverzicht.

Download hier de flyer Word PKVW-bedrijf!

Meer informatie kan je ook vinden op www.politiekeurmerk.nl

Meer informatie over opleidingen kan je o.a. terug vinden op de site van www.studiecentrumminerva.nl

Logo PKVW erlend bedrijf

Stichting CB&V

Bezoekadres:
Nieuwe Kanaal 9c, Wageningen

Postadres:
Postbus 324
6700 AH Wageningen
K.v.K. nr: 09145828

Telefoon: 0317 - 465 565
Fax: 0317 - 452 131
E-mail: info@cbenv.nl

Openingstijden:
09.00 - 16.00 uur (ma t/m vr)

Ontwerp en realisatie Inperon