PKVW-Bedrijven

Vind hier snel CB&V aangesloten PKVW-bedrijven

CB&V zorgt voor aansluiting van PKVW-bedrijven en controleert de bedrijven op het voldoen aan de criteria uit de regeling Politiekeurmerk Veilig Wonen. CB&V controleert het kwaliteitssysteem van de bij CB&V aangesloten PKVW-bedrijven, zodat er vertrouwen kan worden uitgesproken over de deskundigheid van het personeel en de wijze van het aanbrengen van beveiligingsmaatregelen.

PKVW-beveiligingsbedrijf worden

Alle PKVW-bedrijven dienen vanaf 1-1-2018 aangesloten te zijn bij CB&V en staan achter het keurmerk. Elk bedrijf dat zich bezighoudt met bouwkundige beveiliging, kan PKVW-bedrijf worden. De eis is, dat jouw bedrijf zich richt op het beveiligen van woningen. Bovendien moeten jij of je eventuele medewerker(s) de opleiding PKVW-beveiligingsadviseur volgen.

CB&V kan samen met de aangesloten bedrijven op eenduidige wijze uitvoering geven aan de regeling Politiekeurmerk Veilig Wonen. Het CB&V zal ook meer lokaal aanwezig zijn in samenwerking met PKVW-bedrijven. Hierdoor wordt het mogelijk om specifieke ondersteuning te bieden en promoten we het Politiekeurmerk Veilig Wonen door het hele land.

 

 

 

Stichting CB&V

Bezoekadres:
Nieuwe Kanaal 9c, Wageningen

Postadres:
Postbus 324
6700 AH Wageningen
K.v.K. nr: 09145828

Telefoon: 0317 - 465 565
Fax: 0317 - 452 131
E-mail: info@cbenv.nl

Openingstijden:
09.00 - 16.00 uur (ma t/m vr)

Ontwerp en realisatie Inperon