Werken als PKVW gecertificeerd bedrijf

Werken als aangesloten PKVW bedrijf. Het heeft diverse voordelen. Zo kunt u gebruik maken van het woord- en beeldmerk van het keurmerk in al uw uitingen. Maar u kunt uiteraard uitdragen dat u werkt volgens de eisen van het keurmerk.

CB&V certificeert bedrijven en controleert deze daarbij op het voldoen aan de criteria uit de PKVW regeling. Hiermee controleert CB&V het kwaliteitssysteem van de CB&V PKVW bedrijven, zodat er vertrouwen kan worden uitgesproken over de  deskundigheid van het personeel en de wijze van het aanbrengen van beveiligingsmaatregelen.

Momenteel hebben bijna 250 bedrijven hun aansluiting via CB&V geregeld. Voor al deze bedrijven staat CB&V klaar om hen te ondersteunen in hun werkzaamheden. Dit doen we o.a. via periodieke e-mail nieuwsbrieven met daarin de laatste (technische) informatie. Daarbij kunnen al deze bedrijven ons bellen met hun technische vragen. 

Via het bedrijfsbezoek, ook wel audit genoemd, ondersteunen we de bedrijven binnen de eigen werkomgeving.

Wilt u meer informatie over de wijze waarop u PKVW bedrijf kunt worden, neem dan contact op CB&V. We sturen u dan een overzichtelijk stappenplan voor de aanmeldingsprocedure toe en een kostenoverzicht.

Meer informatie over opleidingen kunt u o.a. terug vinden op de site van www.studiecentrumminerva.nl

Logo PKVW erlend bedrijf

Stichting CB&V

Bezoekadres:
Nieuwe Kanaal 9c, Wageningen

Postadres:
Postbus 324
6700 AH Wageningen
K.v.K. nr: 09145828

Telefoon: 0317 - 465 565
Fax: 0317 - 452 131
E-mail: info@cbenv.nl

Openingstijden:
09.00 - 16.00 uur (ma t/m vr)

Ontwerp en realisatie Inperon