Centrum voor Beveiliging en Veiligheid


CB&V is een zelfstandige en onafhankelijke partij die op een servicegerichte en klantvriendelijke wijze inspectie- en certificatiediensten levert. De inspectie- en certificatiewerkzaamheden voor o.a. Politie Keurmerk Veilig Wonen en BORG worden direct vanuit de stichting uitgevoerd.

De Stichting is in 2004 opgericht door SKH (Stichting Keuringsbureau Hout), SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) en SHR (Stichting Houtresearch) en richt zich voornamelijk op het onderwerp inbraakwerendheid en bouwkundige beveiliging.

Door de uitgebreide aanwezige expertise binnen de eigen organisatie en bij de drie 'moederorganisaties' bevindt CB&V Inspectie & Certificatie zich in hét centrum voor beveiliging & veiligheid.

CB&V Inspectie & Certificatie heeft een onderkomen in Wageningen.

CB&V uitvoeringsinstantie PKVW 3.0

Wij zijn zeer verheugd dat het CCV voor ons, CB&V, heeft gekozen als uitvoeringsinstantie voor wat betreft het vernieuwde Politiekeurmerk Veilig Wonen 3.0 (PKWV 3.0) dat per 1 januari 2018 is ingegaan!

CB&V heeft jarenlange ervaring als certificatie- en inspectie instelling voor het PKVW en zal met veel plezier alle kennis blijven overbrengen als uitvoeringsinstantie.

 

 

                                     

 

Stichting CB&V

Bezoekadres:
Nieuwe Kanaal 9c, Wageningen

Postadres:
Postbus 324
6700 AH Wageningen
K.v.K. nr: 09145828

Telefoon: 0317 - 465 565
Fax: 0317 - 452 131
E-mail: info@cbenv.nl

Openingstijden:
09.00 - 16.00 uur (ma t/m vr)

Ontwerp en realisatie Inperon